Datum wo 18 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Cabarestafette is dé jaarlijkse springplank voor nieuw talent in de cabaretwereld! Drie uiteenlopende acts per avond. Geen avond is hetzelfde. Dat Cabarestafette de plek is om jong talent te spotten: dát is gegarandeerd. Met gepaste trots presenteren wij de deelnemers van komend seizoen (2022-2023). Wij stellen ze aan je voor:Boban Benjamin Braspenning, Celine Schrama, Farida Laan, Kasper van der Laan, Martijn Crins, Kim Schuddeboom, Lisa Ostermann, Lotte Velvet, Piet van Eeghen, N00b, Poezieboys, Remy Evers, Stefan Hendrikx, Sezgin, Thjum Arts, Tobi Kooiman, Valentina Toth en VlamousseMet afwisselende presentatie van: Veronique Sodano, Kiki Schippers en Thijs van de MeebergWie er op onze planken zal staan is een verrassing!

Bert Visscher, Theo Maassen, Sanne Wallis de Vries, Jochem Myjer, Sara Kroos, Tim Fransen, Peter Pannekoek... Allemaal zetten ze ooit hun eerste wankele cabaretstapjes op het befaamde podium van Cabarestafette! Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Met drie uiteenlopende acts is geen avond hetzelfde. Wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken komt woensdag 18 januari naar Schouwburg Hengelo

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 16,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.