Cabaret

Cabarestafette

Terug naar overzicht
Datum wo 18 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Cabarestafette

Bert Visscher, Theo Maassen, Sanne Wallis de Vries, Jochem Myjer, Sara Kroos, Tim Fransen, Peter Pannekoek, Kasper van der Laan... Allemaal zetten ze ooit hun eerste wankele cabaretstapjes op het befaamde podium van Cabarestafette! Dé plek om aanstormend talent te spotten. Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Met drie uiteenlopende acts is geen avond het-zelfde. Wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken komt woensdag 18 januari naar Schouwburg Hengelo!

Cabarestafette is dé jaarlijkse springplank voor nieuw talent in de cabaretwereld! Wie er optreedt, blijft tot het laatste moment geheim. Maar je kunt er zeker van zijn dat het zeer getalenteerde namen zijn. Kom kijken en wie weet ben jij getuige van een optreden van de nieuwe grote cabaretiers van morgen!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 11,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.