Dans

Carmen

Terug naar overzicht
Datum za 04 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Carmen

Introdans danst deze winter vol vuur de groots bezette dansproductie Carmen van de Spaanse choreograaf Gustavo Ramírez Sansano.Deze gepassioneerde familievoorstelling vormt een mengeling van moderne dans, flamenco en de paso doble. Een eigentijdse dansversie over de temperamentvolle Carmen, die zich door niets of niemand wil laten binden. Ramírez Sansano koos Picasso’s werk als inspiratiebron, met indrukwekkende zwart-witte decors en kostuums. De passie en emotie spatten van het toneel; een heerlijke theatrale dansvoorstelling voor jong en oud!Tip! Bestel de Danspas voor slechts €107,50.

Introdans

Introdans is een reizend gezelschap met internationaal toonaangevend dansrepertoire, waarmee zowel een volwassen als een jong publiek wordt bediend. Toegankelijke moderne dansprogramma’s en een innovatieve focus op educatie en participatie zijn kenmerkend. Introdans is niet van wegwerpkunst. Je moet naar de geschiedenis kunnen kijken om je eigen tijd te begrijpen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

CJP / Jeugd € 7,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.