Datum za 04 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Introdans danst deze winter vol vuur de groots bezette dansproductie Carmen.maquia van de Spaanse choreograaf Gustavo Ramírez Sansano. Carmen.maquia betekent 'Carmen, de ontembare', Ramírez Sansano noemde de voorstelling bewust net iets anders: "Deze titel heb ik afgeleid van tauromaquia, dat Spaans is voor 'de kunst van het stierenvechten". Pablo Picasso vergeleek Carmen namelijk vaak met een ontembare stier, dus ik verwijderde 'tauro' en voegde 'Carmen' toe. Deze gepassioneerde familievoorstelling vormt een mengeling van moderne dans, flamenco en de paso doble. Een eigentijdse dansversie over de temperamentvolle Carmen, die zich door niets of niemand wil laten binden. Ramírez Sansano koos Picasso’s werk als inspiratiebron, met indrukwekkende zwart-witte decors en kostuums. De passie en emotie spatten van het toneel; een heerlijke theatrale dansvoorstelling voor jong en oud!Tip! Bestel de Danspas voor slechts €107,50.

Al meer dan 50 jaar enthousiasmeert Introdans zo veel mogelijk mensen voor de danskunst: met hart, ziel en heel veel vakmanschap. Met een internationaal toonaangevend dansrepertoire door inspirerende danskunstenaars waarmee zowel een volwassen als een jong publiek wordt bediend. Waardevol danserfgoed naast vernieuwende creaties. Eigentijdse stijlen voor een brede smaak en een groot publiek. Vanuit de kunst verbinden zij mensen met hun verbeeldingsvermogen en eigen danskracht. Inclusief, want iedereen kan dansen. Emoties worden invoelbaar: een rijke beleving. Introdans beweegt je!Met Carmen.maquia start Introdans een heel nieuw tijdperk, want de komende jaren bieden zij wereldberoemde klassieke stukken als familievoorstelling aan.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.