Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Checkpoint (8+) (verplaatst)

Terug naar overzicht
Datum za 06 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 17.00 - 19.00 uur

Checkpoint (8+) (verplaatst)

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat de huidige lockdown, die in ieder geval zou duren tot en met 19 januari, is verlengd tot en met dinsdag 9 februari. Alle voorstellingen, concerten en filmvertoningen in deze periode zullen worden verplaatst of geannuleerd.

Deze voorstelling is verplaatst naar 2 oktober 2021. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Na het grote succes van twee jaar geleden komt Checkpoint terug met de grootste, vetste en meest spectaculaire show ooit! Een show vol ontploffingen, interactie en spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd. Test mee op het toneel, speel mee met jongens tegen de meiden, duik weg voor het friet-schiet kanon, kijk hoe je met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het super verfkanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel, beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog veel, veel meer. Grootser, spectaculairder en vetter dan ooit!

Wees er snel bij want vorige seizoen waren zo goed als alle voorstellingen direct uitverkocht.

Deze voorstelling is te zien om 16:00 uur en 19:30 uur.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

1e rang : € 29,50
2e rang : € 26,50
3e rang : € 23,50
4e rang : € 20,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.