Datum vr 10 jun. Locatie Lust, Bakery & Bistro
Hazemeijerstraat 350
7555 RJ Hengelo

Openingstijden:

Vrijdag 19.00 - 02.00 uur

CLUB LUST - CONCIOUS1550

Lust, Bakery & Bistro wordt Club Lust!

Op vrijdag 10 juni is het zover. Na een flinke verbouwing zal Lust, bakery & bistro worden omgetoverd tot Club Lust. Een keer per maand zal Lust een heuse party organiseren, elke keer met een ander thema. Het licht hangt al klaar in de trussen voor een geweldige lichtshow.

Consious1550

De eerste van de maandelijkse series wordt afgetrapt met consious1550. Liefhebbers van house, techno en heerlijk eten kunnen zich opmaken voor een avond gevuld met beats en gerechten welke alle zintuigen zullen prikkelen. De club richt zich speciaal op mensen die geen zin meer hebben tot feesten diep in de nacht. De avond start al om 19.00 uur zodat men eerst kan genieten van enkele streetfood gerechten. Een unieke ervaring welke na 22:30 overgaat in een feest wat niets afdoet aan de alom bekende en gewaardeerde techno feesten. Om 02.00 uur is het feest afgelopen.

Nieuw aanvullend concept

Lust bakery en bistro is op 1 juni 2021 geopend en wil zich onderscheiden met unieke concepten. De bakery wordt gerund door echte bakkers en vanaf woensdag 22 juni zal men bij de bistro de lekkerste streetfood gerechten vinden. Club Lust is na maanden voorbereiding de jongste loot van Lust.

Tickets

Scoor je ticket via deze link! Let op: tickets inclusief diner & drinks zijn helaas al uitverkocht.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.