Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Combattimento & Isabelle van Keulen

Terug naar overzicht
Datum wo 30 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Combattimento & Isabelle van Keulen

Combattimento gaat een unieke samenwerking aan met violiste Isabelle van Keulen. De rode draad in dit programma is de muziek van Georg Philipp Telemann. Met een aantal karakteristieke werken uit zijn oeuvre: een vioolconcert waarin het liefdesspel tussen twee kikkers wordt geïllustreerd, een vioolconcert in de hoogst ongebruikelijke toonsoort fis-klein, een schitterend vroeg hoboconcert en een klein concert voor twee altviolen. Deze werken worden gecontrasteerd met een aantal 18e-eeuwse fandango’s en de 20e-eeuwse opvolger daarvan, de tango.

Het kleurrijke en virtuoze spel van Isabelle van Keulen en de opwindende kijk op (Barok-)muziek van Combattimento levert een unieke samenwerking op.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.