Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Concert "Animato is Back"

Terug naar overzicht
Datum zo 31 okt. Locatie Oyfo
F. Hazemeijerstraat 300
7553 AE Hengelo

Concert "Animato is Back"

Op zondagmiddag 31 oktober 2021 verzorgt Accordeonvereniging Animato na lange tijd weer een concert “Animato is Back”. Het concert begint om 15.30 uur in de concertzaal van Oyfo en de toegang is gratis.

Animato

Animato is een bloeiende accordeonvereniging met 35 leden, verdeeld over vier orkesten. De orkesten hebben een oplopend speelniveau. Het Projectorkest is hierbij van wisselende samenstelling en wordt per concert of concours opnieuw samengesteld uit leden van het Groot Orkest, en eventuele externe belangstellenden. Tijdens het concert “Animato is Back”, zal het Projectorkest niet optreden.

Nadat ze ruim anderhalf jaar niet op hebben kunnen treden en beperkt hebben kunnen repeteren, is Animato back. Als één van de eersten laat Animato van zich horen in de nieuwe concertzaal van Oyfo aan de Hazemeijerstraat 300 in Hengelo.

Drie van de vier orkesten brengen een gevarieerd programma om te laten zien en horen dat Animato terug is op het podium. Samen muziek maken, voor en met elkaar en nog liever voor publiek, dat is de insteek van deze matineevoorstelling.

Maatregelen

In verband met de geldende maatregelen gaat de zaal drie kwartier voor aanvang van het concert open, omdat zowel alle deelnemers als alle gasten gecontroleerd moeten worden op een geldig coronatoegangsbewijs. Dat wil zeggen: een geldige Corona QR Code, die men krijgt na vaccinatie, een recente negatieve test of recentelijk hersteld van Corona.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.