Concert Animato: NovemberMusic

Terug naar overzicht
Datum zo 06 nov. Locatie Oyfo Kunstenpodium
Floris Hazemeijerstraat 300 8
7555 RJ Hengelo

Concert Animato: NovemberMusic

Op zondagmiddag 6 november 2022 verzorgt Accordeonvereniging Animato een concert met de naam “NovemberMusic”. Het concert vindt plaats in Oyfo Kunstpodium, Floris Hazemeijerstraat 300 te Hengelo en begint om 15.00 uur, de toegang is gratis.

Animato

De bonte verzameling najaarskleuren symboliseert de verscheidenheid aan muziek die op het programma staat. Het Groot Orkest verzorgt de Hengelose première van het stuk ‘Baile de Fantasia’, dat de Twentse Carl Wittrock. Marijn Ouwehand (zang) begeleidt het Tussenorkest en het Groot Orkest van Animato bij jazzy nummers als ‘Fly me tot he moon’ en liedjes van Harry Bannink. Het Projectorkest speelt de Polowetzer Tänze van Borodin, wat de basis is van de wereldwijde hit ‘Stranger in Paradise’.

Het Klein Orkest en Tussenorkest staan onder leiding van Ellen Zijm, het Groot Orkest en Projectorkest onder leiding van dirigent René te Bogt. Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Animato is een bloeiende accordeonvereniging met ca. 35 leden, verdeeld over vier orkesten. De orkesten hebben een oplopend speelniveau. Het Projectorkest kent een wisselende samenstelling en wordt per concert of concours samengesteld uit leden van het Groot Orkest, en eventuele externe belangstellenden.

Op dit moment zijn er geen beperkende maatregelen van kracht ten aanzien van corona. Mochten die er ten tijde van het concert zijn, dan wordt het concert gegeven met in achtneming van die regels.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

vrije gift

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.