Creatief Brocante Markt Kasbah

Terug naar overzicht
Datum za 17 sep. Locatie Kasbah, Groot Driene
ingang Jacq. Perkstraat
Hengelo

Creatief Brocante Markt Kasbah

De vakantie zit er voor de meesten weer op en straks worden de avonden thuis binnen zitten weer langer. Dus weer de tijd om hobby's op te pakken. Om hiervoor nieuwe ideeën op te doen houden de Kasbah hobby winkeltjes een creatief/brocante markt op zaterdag 17 september.

Uiteraard zijn de unieke winkeltjes deze dag ook geopend, daar vind je allerlei zelfgemaakte artikelen, spulletjes uit grootmoeders tijd, sierraden, kaarten, wol vilt artikelen, 2de hands kleding, enz. enz. Hou je van lekkere verse honing of jam, dan kun je ook bij de winkeltjes terecht.

Standhouders gevraagd

Voor de markt zijn ze nog op zoek naar mensen met een leuke hobby, die hun spullen willen verkopen of laten zien hoe ze iets maken. Of heb je mooie brocante/vintage spullen (geen rommelmarkt spullen) die je graag wilt verkopen, ook dan ben je welkom.

Ben je gek op cake, taarten of andere lekkere dingen bakken en wil je wel eens weten of andere mensen ze ook lekker vinden? Reserveer dan ook een plekje op de markt!

Opgeven

Voor opgave of meer informatie mail: ansvisser1959@gmail.com of bel met 06-141 556 76

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.