Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Cultureel erfgoed in Hengelo (afgelast)

Terug naar overzicht
Datum do 29 okt. Locatie Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Donderdag 19.00 - 21.00 uur

Cultureel erfgoed in Hengelo (afgelast)

Heb jij oog voor alle kunstwerken die Hengelo bezit?

Vaak zien we ze over het hoofd, de talloze prachtige kunstwerken van Hengelo. We wandelen of fietsen erlangs zonder er veel aandacht aan te besteden. Maar als we ons wat meer gaan verdiepen in deze werken, komen we erachter dat er zich heuse topstukken in de directe omgeving bevinden.

Cultureel erfgoed

In deze boeiende lezing over het cultureel erfgoed in Hengelo besteedt Miranda Nieuwenhuis aandacht aan beelden en kunstwerken van diverse kunstenaars (Evert Strobos, Carel Visser, Riemko Holtrop en anderen) in de openbare ruimte. Tot dit Hengelo's erfgoed behoort natuurlijk ook onze grote trots, het werk van Cobra kunstenaar Theo Wolvecamp. Aan zijn werk zal dus ook de nodige aandacht worden besteed.

Aanmelden

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar Miranda Nieuwenhuis. De kosten voor deze lezing zijn €5,00 inclusief koffie of thee.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€5,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.