Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Cultuurpodium Houtmaat - For Fun & ISLE

Terug naar overzicht
Datum zo 22 aug. Locatie Buitenplaats de Houtmaat
Houtmaatweg
7556 PC Hengelo

Openingstijden:

Zondag 14.30 - 17.00 uur

Cultuurpodium Houtmaat - For Fun & ISLE

For Fun

Muziek genre: Sixties

De jaren 60 en 70, een tijd waarin geweldige muziek is gemaakt, de tijd van de brommers, nozems, hippies, Woodstock en The Dark Side of the Moon.

Iedereen kent wel wat nummers uit de jaren zestig. Of ze deze tijd nu bewust of onbewust hebben meegemaakt.. veel van de muziek uit de jaren 60 is erg belangrijk geweest voor de ontwikkeling van de muziek. Er ontstonden nieuwe genres en stijlen. De jaren zestig heeft bands als The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks, The Doors en nog vele anderen voortgebracht. Maar in welk jaar scoorden ze ook alweer hun grootste hit? En op welk nummer in de hitlijsten stond deze?

Sixties Coverband For-Fun zijn Twentse muzikanten die de zestiger jaren bewust hebben mee gemaakt en vroeger in verschillende bandjes hebben gespeeld. Een paar jaar geleden kwamen de mannen elkaar weer tegen en hebben de instrumenten weer uit de kast gehaald en zijn weer begonnen met het maken van muziek. Dit heeft geleid tot verschillende optredens bij verschillende gelegenheden.

Verbonden door hun liefde voor muziek brengt de band uit Hengelo een ode aan hun grote muzikale helden als The Beatles, The Rolling Stones, Roy Orbinson, Chuck Berry, Elvis Presley en nog vele anderen. Met Zang, een Origineel jaren 60' Orgel geluid, Basgitaar, Slaggitaar, Sologitaar en Drums brengen de bandleden samen de muziek weer tot leven. Hun repertoire is uitgebreid en verrassend. Steeds weer vullen ze dit repertoire aan met nummers uit de 60-er jaren. De bezetting van de band is als volgt:

 • Jos Klein Nagelvoort - Leadzanger
 • Johan Schutte - Slag Gitaar
 • Edward Oostendorp - Keyboard
 • Hans Harmsen - Drums
 • Reza Jasper - Solo / Slag Gitaar / Zang
 • Onno de Vries - Bas Gitaar
 • Jan Ravenhorst - Slag / Solo Gitaar / Zang

ISLE

Muziek genre: Indiepop en dreampop

De dream pop van ISLE schudt je verbeeldingskracht wakker. Lise’s betoverende stem overspoelt je met golven die je meevoeren door een curieus landschap van serene melodieën en spoken words, een toevlucht voor introverte dromers en creatievelingen. Als een soort muzikale uitvinder schetst en herschikt Arjan folk, indie en klassieke elementen tot een originele sound die je doet denken aan Portishead, London Grammar en Björk.

De op het eerste gezicht tegengestelde elektronische soundscapes en orkestrale arrangementen blijken een perfecte match, net zoals dit onwaarschijnlijke duo met gepolariseerde persoonlijkheden, dat moeiteloos samen beweegt in hun niet te stoppen passie om te creëren.

Deze passie druipt ervan af tijdens live shows. De combinatie van het lichtdecor, dat reageert op klanken en handbewegingen, en de inventieve popmuziek geeft je een gevoel van ruimte, verbeelding en mogelijkheden waar je jezelf in wilt verliezen.

Delen
 • Facebook
 • Mail
 • LinkedIn
 • Twitter
 • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.