Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Cultuurpodium Houtmaat - Maplesuit & The One and Only

Terug naar overzicht
Datum zo 01 aug. Locatie Buitenplaats de Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Cultuurpodium Houtmaat - Maplesuit & The One and Only

Maplesuit

Muziek genre: Jaren 60-70-80

Maple Suit is een band van oudere jongeren en dat is (soms) te horen in hen repertoire. Hen inspiratie komt vanaf het begin van de rock tot vandaag en ze spelen dus nummers vanaf de 60er jaren tot heden.

Rock, blues, country in een mixje kenmerkt het geluid dat iemand wel eens als ‘warme rock’ heeft omschreven. Ja, geen hard-rock of heavy metal maar soms wel stevig.

Beatles, Neil Young, Paul Weller, Tony Joe White, Little Feat en Tom Petty zijn o.a. de bands waarmee ze zijn opgegroeid. Maar ook Kings of Leon, Stereophonics, U2 en andere recentere sounds vormen een inspiratie.

The One and Only

Muziek genre: Jaren 60

The One And Only is een jaren 60 band die speciaal zingt voor Eleonore, Michelle, Tracy, Carol, Linda of hoe je ook mag heten.. voor hen ben je de “One And Only”. Nou vooruit… Henk, John, Eddy of Hassan mag ook!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.