Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Cultuurpodium Houtmaat - Story of the Eagles

Terug naar overzicht
Datum zo 15 aug. Locatie Buitenplaats de Houtmaat
Houtmaatweg
7556 PC Hengelo

Openingstijden:

Zondag 14.30 - 17.00 uur

Cultuurpodium Houtmaat - Story of the Eagles

Muziek genre: Coverband Eagles

Het overlijden van Eagles frontman Glenn Frey heeft Russell Patawala in 2016 geïnspireerd om de band te formeren. Het is altijd 1 van zijn dromen geweest om de muziek waarmee hij en zijn familieleden zijn opgegroeid te mogen vertolken. Naast een aantal familieleden zijn een aantal echte Eagles liefhebbers bij de band aangesloten. Door zowel de prachtige vocalen als het originele instrumentarium te gebruiken wordt de echte Eagles sfeer overgebracht op het publiek. Het speelplezier spat er werkelijk vanaf waardoor ieder publiek vanaf het 1e nummer wordt geboeid.

Het optreden van de band in 2019 bij de Houtmaat was goed voor bijna 1000 belangstellenden. Natuurlijk hopen ze bij de Houtmaat opnieuw op een grote belangstelling. Zij hebben er in ieder geval veel zin in!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.