Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Cultuurpodium Houtmaat - Urban Crossings & Gunmill Governors

Terug naar overzicht
Datum zo 25 jul. Locatie Buitenplaats de Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Cultuurpodium Houtmaat - Urban Crossings & Gunmill Governors

Urban Crossings

Muziek genre: Rock blues band

Na een aantal jaren in de Verenigde Staten, woont de Zweedse zangeres Suzie Kåhlman alweer geruime tijd in Nederland. Daar heeft ze de aansluiting voor haar muzikale ambities bij de band Urban Crossings gevonden.

Urban Crossings heeft een uitgebreid repertoire van stevige rock, blues en originals opgebouwd en Suzies stem voegt daar zeker een extra dimensie aan toe. Urban Crossings zijn: Andries Zomer (drums/backing vocals). Sjoerd Stuurman (bas), Vincent Busschers (gitaar/backing vocals) en Suzie Kåhlman (zang/ gitaar).

Gunmill Governors

Muziek genre: Folk Rock

De basis van de band ligt in de oefenruimte op een prachtige boerderij in Barlo (Aalten) met in de achtertuin de windmolens. Het is de perfecte omgeving tussen de paarden en de stallen voor deze band met Southern rock als basis. De band gaat al een aantal jaren mee en heeft een paar wisselingen in samenstelling gehad, een naamsverandering ondergaan (voorheen mc&the johnnies) en daarmee steeds meer hun eigen stijl gevonden tot wat het nu is. Muziek die je niet vaak hoort maar een heerlijke sfeer biedt om gezellig wat bij te drinken of te swingen. Hier en daar een relaxed liedje, of een stevig potje rock om lekker mee te stampen!

Gunmill Governors speelt een mix van Southern Country Blues rock covers. Denk aan bands als Blackberry Smoke, The Steel Woods, en Shooter Jennings.

De band bestaat uit:

  • John Koldeweij: zang
  • Bob Toebes: gitaar
  • Marnix Flikweert: basgitaar
  • Jos Betting: zang en mondharmonica
  • Mark Klein Gunnewiek: drum
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.