Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Cultuurpodium Houtmaat - Vocal Group NOTES & Nightgig

Terug naar overzicht
Datum zo 12 sep. Locatie Buitenplaats de Houtmaat
Houtmaatweg
7556 PC Hengelo

Openingstijden:

Zondag 14.30 - 17.00 uur

Cultuurpodium Houtmaat - Vocal Group NOTES & Nightgig

Vocal Group NOTES

Muziek genre: Swingende popsongs

Even voorstellen; wie of wat is deze band eigenlijk? Ze zijn geen koor, geen band, maar uniek in zijn soort. Een gepassioneerde groep van 10 zangers en zangeressen die met elkaar muziek maken. Ze zingen en vermaken het publiek op een enthousiaste manier.

Een aantal “Nootjes” van de band kenden elkaar al vanuit een ander projectkoor. Toen dat ten einde liep wisten ze het zeker; samen gaan ze verder. Met Johan Bakker, de muzikale leider, hebben ze hun muzikale ideeën, wensen en doelen gebundeld en zo werd in januari 2013 NOTES geboren.

Nightgig

Muziek genre: Swingende jazzsongs

Nightgig is een 5 mans band uit Hengelo. die funky soul & disco muziek maakt. Het is te hopen dat we op 12 september de beentjes weer van de vloer mogen doen maar anders maken we er vanaf de stoeltjes een mooi feestje van.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.