Datum do 22 sep. Locatie Wijkhuys Weidedorp
Curaçaostraat 10
7556 TM Hengelo

Cursus geheugenactivering

Moeite met onthouden heeft niet alléén te maken met ouder worden. Veranderingen in levensomstandigheden hebben invloed op jouw denken en jouw geheugen. Daarom organiseert Wijkracht Ouderen Hengelo de cursus: Geheugenactivering.

Houdt je brein scherp

Als het geheugen je af en toe in de steek laat, is dat vervelend en lastig. Natuurlijk zijn er manieren om je brein hierop te trainen en ze scherp te houden. Bijvoorbeeld door eens een puzzel te maken.

Door anders tegen je brein aan te kijken, maakt het dat je anders omgaat met vergeetachtigheid. Door toepassen van technieken wordt het gemakkelijker om belangrijke zaken te onthouden. Wat je zelfredzaamheid vergroot.

Deze cursus is in acht bijeenkomsten en geeft je naast manieren om je brein actief te houden, ook een steuntje om je zelfvertrouwen te herstellen.

Locatie, start en tijdstip

De geheugenactivering wordt gegeven in het Wijkhuys Weidedorp. Het wordt gegeven gedurende acht donderdagochtenden van 10.00 - 12.00 uur de volgende data:

  • 22 en 29 september,
  • 6, 13 en 27 oktober en
  • 3, 10 en 17 november

Na drie maanden is er nog een terugkombijeenkomst.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus. Wel een kleine bijdrage voor de koffie/thee. De begeleiding is in handen van Catharina Volkering.

Aanmelding

Voor aanmelding en informatie kan je de website bekijken, mailen of telefoneren. Al deze gegevens vindt je hiernaast. Ook is het mogelijk om direct met de docent te mailen: c.volkering@wijkracht.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.