Datum wo 20 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Dag Mama 2 maakt een sprong van 3 jaar in de tijd. Mevrouw van de Linde glijdt steeds verder weg in haar dementie: ze vertoont meer probleemgedrag en wordt overspoeld door oud zeer uit haar verleden. Hierdoor komen de familiebanden stevig onder druk te staan. De spanningen tussen broer en zus lopen hoog op en het is voor de broeder een hele opgave om uit deze heftige familievete te blijven. Dag Mama 2 is het indrukwekkende vervolg op theatershow Dag Mama over omgaan met dementie. Beleef alles wat normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvindt: de spanningen tussen familieleden, de conflicten binnen zorgteams, en heftige interacties met de mens met dementie. Want als jij dit gezien hebt, weet jij wat het geluk van de mens met dementie misschien nog wel het meest bepaalt! Ongekend diepgaand. Durf jij het aan? Kaartverkoop niet via Schouwburg Hengelo, maar via Dementie in het Theater.

Dag Mama 2 is écht iets voor jou als jij: Durft jouw grenzen in de omgang met de mens met dementie te verleggen;'Out of the box methodes' wilt toepassen, die zijn ontwikkeld op basis van 18 jaar praktijkervaring en 6 jaar wetenschappelijk onderzoek.Een koploper in de dementiezorg wilt worden. Verder gaat waar anderen stoppen. Omdat jij nieuwe, revolutionaire manieren van contactmaken hebt ontdekt.Dag Mama 2 is geacrediteerd door het kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (3 punten)

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 44,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.