Datum za 27 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Daniël Lohues

In zijn nieuwe voorstelling brengt Daniël Lohues nieuwe songs, lievelingsnummers uit de succesvolle Allennig-serie en liedjes van de prachtige platen daarvoor en daarna. Hij begeleidt zichzelf op de vleugel of op de gitaar of op een banjo of een mandoline. Hij kan het allemaal. Al meer dan vijftien jaar trekt Daniël als een hedendaagse troubadour door het land met zijn bijzondere verhalen en tijdloze liederen. De schare liefhebbers wordt elk jaar groter. Vol muzikaliteit en humor kijkt hij verder dan zijn neus lang is, opzoek naar zichzelf. Laat u een avond meenemen in de bijzondere wereld van Daniël Lohues!

Over Daniel Lohues

Daniël Lohues (Emmen, 1971) krijgt de klassieke muziek met de paplepel binnen. Zijn vader is organist en dirigent. Als kind begeleidt de jonge Lohues al koren op het Ericaanse kerkorgel. Maar als hij z'n eerste gitaar krijgt ontdekt hij de popmuziek. Met zijn band Skik scoort hij in 1997 een grote hit met het nummer 'Op Fietse', het betekent zijn doorbraak.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 26,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.