Dans, Kerst

Dans: De Notenkraker

Terug naar overzicht
Datum vr 23 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De Notenkraker

De Notenkraker vertelt het verhaal van Clara die op kerstavond een noten-krakerpop ontvangt. In haar droom beleeft zij spannende avonturen samen met de Notenkraker. De Notenkraker is een prachtige klassieke uitvoering die de harten van jong en oud keer op keer verovert. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski, de virtuoze danspartijen, het schitterende corps de ballet maken dit prachtige ballet tot een magische kerstvoorstelling voor de hele familie.United Ukrainian Ballet Company is een, noodgedwongen, nieuw gezelschap. De missie van dit gezelschap is het verdedigen en in stand houden van de Oekraïense dans- en balletcultuur, één van de meest gewaardeerde elementen van hun cultuur met een lange traditie en met veel nationaal en internationale aansprekende sterren en successen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

CJP / Jeugd € 13,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.