Dansen met de dood

Terug naar overzicht
Datum di 16 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Waardevol werken, waardevol leven en waardevol sterven.Met rake scènes en ook veel humor brengt Waardenladers een stuk over (het einde van) het leven. Ontwikkelt voor de Netwerken Palliatieve Zorg Twente en uitgegroeid tot een liefdevol theaterstuk voor iedereen die in de palliatieve zorg werkt of daar op een andere manier mee te maken heeft. Deze voorstelling is gratis toegankelijk en wordt aangeboden door Netwerken Palliatieve Zorg Twente.

Waardenladers: "Wij kregen de vraag om met ons team van de WaardenLaders een op maat theaterstuk te maken over Palliatieve zorg en het waardig sterven. Een mooie vraag in onze huidige hijgerige tijd, waarin we liever laten zien hoe jong gezond en springlevend we zijn. Aandacht voor een waardevol einde. Zonder het te medicaliseren."

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 0,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.