Theater

dansgezelschap Meyer-Chaffaud - SOUL#4 CELEBRATE

Terug naar overzicht
Datum vr 29 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Vrijdag 21.30 - 23.30 uur

Dansgezelschap Meyer-Chaffaud - SOUL#4 CELEBRATE

Samen zijn, het leven vieren, verbinding zoeken en ervaringen delen en tegelijkertijd als individu krachtig in het leven staan. Deze dansvoorstelling is een prachtige en krachtige metafoor voor de manier waarop we in onze maatschappij weliswaar allemaal uniek zijn, maar altijd met elkaar zijn verbonden. De dansers nodigen je uit om er sámen met hun een feest van te maken!

Sinds 2017 zoeken choreografen Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud in hun SOUL-voorstellingen naar de aard van het menszijn. Dat doen ze niet alleen samen met de dansers, maar ook door het publiek op een innovatieve manier bij de voorstellingen te betrekken. SOUL #4 CELEBRATE is een bijzondere ervaring die een onuitwisbare indruk zal achterlaten en je aan het denken zet. Iedereen zit rond de dansvloer, dichtbij de dansers voor een intense ervaring. Voel het ritme, kijk toe, beleef, geniet en vier!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€18,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico