Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

De Beleverij Fun Days

Terug naar overzicht
Datum t/m wo 14 okt. Locatie De Beleverij
Oude Boekeloseweg 31 31
7553 DS Hengelo

De Bleverij Fun Days

Vakantie? Wat een saaie tijd is dat! Geen school, geen sport en veel vrienden zijn weg… Wij hebben dan ook iets bedacht tegen de verveling: De Beleverij Fun Days. Niks geen saai gedoe, maar elke dag leuke sport- en spelactiviteiten tijdens de vrije dagen. Van E-sports tot voetbal, van workshops tot een springkussen, van theater tot een clinic. Nagenoeg elke vakantieweek op maandag, dinsdag en woensdag 3,5 uur plezier van 09.00 tot 12.30 uur (en op woensdag ook van 13.30 – 17.00 uur) inclusief onbeperkt ranja, een broodje en een ijsje (of ander lekkers). Wat een pret!

Reserveren

Je kunt via Go Kids verschillende Fun Days strippenkaarten afnemen. Elke strip staat voor één dagdeel voor één persoon. Je kunt de strippenkaart meerdere keren per dag en met verschillende personen gebruiken. Blijven er strips over? Dan neem je ze mee naar een volgende vakantie. Reserveren van de Fun Days is verplicht!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

debeleverij.nl
06-46 05 55 46

Prijzen

€25 voor twee strippen
€40 voor vier strippen
€65 voor acht strippen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.