Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

DE BELEVERIJ FUN DAYS

Terug naar overzicht
Datum t/m wo 20 okt. Locatie De Beleverij
Oude Boekeloseweg 31
7553 DS Hengelo

DE BELEVERIJ FUN DAYS

Vakantie? Wat een saaie tijd is dat! Geen school, geen sport en veel vrienden zijn weg … De Beleverij heeft iets bedacht tegen de verveling: De Beleverij Fun Days.

Fun Days

Niks geen saai gedoe, maar elke dag leuke sport- en spelactiviteiten tijdens de vrije dagen. Ze gaan er Nerfen - Voetballen - Gamen - Pokémon kaarten ruilen en krijgen uitleg van een Pokémon expert (laatst genoemde onder voorbehoud).

Strippenkaart

Je kunt verschillende Fun Days strippenkaarten afnemen. Elke strip staat voor één dagdeel van 3,5 uur voor één persoon. Je kunt de strippenkaart meerdere keren per dag en met verschillende personen gebruiken. Blijven er strips over? Dan neem je ze mee naar een volgende vakantie.

Let op!

Na het kopen van de tickets dien je de Fun Days te reserveren. Dit is verplicht! Reserveren kan via deze website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.