Datum di 12 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

André Manuel, Thijs Kemperink en Ernest Beuving trekken door Twente en de Achterhoek. Daar waar cynisme en drank alle hoop de afgelopen eeuwen de kop in heeft gedrukt. Het land waar de Tukkerman uit romantische overweging zelfs geen triootje wil, omdat hij zijn eigen vrouw er liever niet bij heeft. Een grote of kleine boodschap, een boodschap die schuurt of een boodschap die stinkt. Eén die men ziet aankomen of juist helemaal niet. Het gaat er de heren vooral om hoe de boodschap is verpakt. Vandaar: De Blijde Boodschap.Gaat u met deze drie rugzakjes mee op zoek naar Dixiland? Het beloofde land, het land van de hoop, waar stikstof niet gemeten wordt en waar geen angstcultuur heerst, of… durft u nu al niet?

En mocht u zich nu afvragen waarom juist deze drie heren zich geroepen voelen u door dit avontuur te gidsen... Zelf zeggen ze hierover: ‘Ach, er is al zoveel ellende op de wereld daar kunnen wij ook nog wel bij…’

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.