Kinderen

De Brieven van Mia (9+)

Terug naar overzicht
Datum za 28 mei Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo
De kracht van het verhaal: dat is de kern van uitgeverij en producent ROSE stories in Amsterdam. Verschillende culturen, gelijkheid en diversiteit nemen hierbij een centrale rol in. ROSE stories vertelt verhalen middels veel verschillende soorten projecten, waarbij ze elke keer kijken hoe een verhaal het best de wereld in geholpen kan worden. Dit doet ROSE stories voor schrijvers, regisseurs en theater- en filmmakers sinds 2014. ROSE stories werkte voor De brieven van Mia samen met George & Eran Producties. Hun voorstellingen zijn maatschappelijk geëngageerd, persoonlijk en bevinden zich op het snijvlak van toneel en stand-up. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s terug gebracht tot menselijke proporties. Ze vertellen verhalen die in een veranderend Nederland de urgentie hebben om verteld te moeten worden.Verhalen die iedereen meemaakt en die iedereen aangaan.
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

CJP / Jeugd € 8,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.