Films, Kinderen

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

Terug naar overzicht
Datum zo 14 nov. Locatie Movie Unlimited
Beekstraat 41
7551 DP Hengelo

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

Het is nu echt aftellen geblazen, want zaterdag 13 november zet Sinterklaas voet aan land. Én dit moet natuurlijk gevierd worden!

Movie Unlimited vertoont daarom op zondagochtend 14 november, 21 november, 28 november én 5 december tijdens de Kleuterbios dé film De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje!

Kleuterbios

Kleuterbios vertoont voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat. Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en een diploma filmkijken.

Entreeprijs is 9,- euro per filmticket (haal hem hier!), dit is inclusief een Kids Box voor de kinderen en voor ouders/begeleiders staat een kopje koffie/thee klaar. Aanvang vanaf 10:30 uur. Start film om 11:00 uur.

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd?

Ook in dit nieuwe avontuur spelen Luan (8) en Lucilla (6) van de bekend vloggersfamilie De Bellinga’s een rol, naast de bekende gezichten Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet en natuurlijk Sinterklaas.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€9,00 inclusief een Kids box en een kopje koffie/thee

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.