Datum wo 10 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Meneer Monster brengt de grootste dieren van Afrika naar Hengelo! De Grote 5 is een grappige en uitbundige voorstelling voor de allerkleinsten. Op de zinderende steppes van Afrika vieren we een paradefeest vol energieke Afrikaanse beats en geweldige kostuums. Dit extravagante en hilarische peuterspektakel is een lust voor oog en oor voor iedereen vanaf drie jaar. De Grote 5 speelt zich af op een lange mat, met aan weerszijden drie rijen bankjes waarop het publiek plaatsneemt. Kinderen en ouders zitten dus dicht op de voorstelling, maar geen zorgen: iedereen zit veilig achter een stevig koordje, want het zijn natuurlijk wel ‘De Grote Vijf’ waar we naar gaan kijken...

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel.Meneer Monster is bekend van de voorstellingen Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos, De Waanzinnige Boomhut van 13 en 52 Verdiepingen en Rovers.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 12,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.