Films, Kinderen

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Terug naar overzicht
Datum zo 14 nov. Locatie Movie Unlimited
Beekstraat
7551 DP Hengelo

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Het is nu echt aftellen geblazen, want zaterdag 13 november zet Sinterklaas voet aan land. Én dit moet natuurlijk gevierd worden!

Movie Unlimited vertoont daarom op zondagochtend 14 november, 21 november, 28 november én 5 december tijdens de Kleuterbios dé film De Grote Sinterklaasfilm; Trammelant in Spanje!

Kleuterbios

Kleuterbios vertoont voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat. Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en een diploma filmkijken.

Entreeprijs is 9,- euro per filmticket (haal hem hier!), dit is inclusief een Kids Box voor de kinderen en voor ouders/begeleiders staat een kopje koffie/thee klaar. Aanvang vanaf 10:00 uur. Start film om 10:30 uur.

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen.

Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€9,00 inclusief een Kids Box en een kopje koffie/thee

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.