Datum vr 08 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

‘Op tijd weg van het feestje.’ Dat was één van de ware wijsheden van Youps vader. Dus stopt hij. Dit is zijn laatste theaterseizoen. Op zijn zeventigste zet hij geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière.Youp reist nog één keer langs alle Nederlandse en Vlaamse theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld. Nog één keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs!

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op donderdag 11 mei om 10.00 uur. Vrienden van Schouwburg Hengelo kunnen vanaf maandag 8 mei om 10.00 uur kaarten kopen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 35,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.