Muziek

De Naakte Waarheid

Terug naar overzicht
Datum za 17 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Als hij 12 is heeft Cesar Zuiderwijk (1948) zijn eerste gitaarles. Hij stopt na twee jaar ploeteren; hij krijgt het ding nooit goed gestemd. Bovendien vindt niemand het mooi als hij gitaar speelt. Cesar stapt over op de drums! Van zijn allereerste augurkenblikken-drumstel tot een showdrumstel met veel gadgets, het staat allemaal op het podium. Met onmiskenbare drumhumor presenteert de drummer een programma voor jong en oud. Vergeet vooral niet je stokken mee te nemen, want bij Cesar weet je nooit wat er gaat gebeuren! 50 jaar Golden Earring, met wereldhits als Radar Love en When the Lady Smiles, talloze world tours, vijf solovoorstellingen in het theater en zijn nieuwe band Sloper geven Cesar genoeg stof voor een gloednieuw theaterprogramma: De Naakte Waarheid.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 20,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.