Cabaret

De Oudejaarsconference 2022

Terug naar overzicht
Datum vr 16 dec. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De Oudejaarsconference 2022

Voor het eerst in de geschiedenis is er een cabaretier die meer dan 10 keer De Oudejaarsconference op nationale TV mag spelen. Cabaretier Guido Weijers breekt daarmee een record! Voor deze 11e keer vat Guido de tijdsgeest opnieuw pijnlijk grappig samen. Met zijn vlijmscherpe tong en intelligente humor fileert Weijers ook 2022 tot op het bot. Een avond vol slimme doordenkers en hilarische terugblikken. Wat er ook gebeurt, humor is het medicijn. Dus lachen zullen we! In vreemde tijden moet de hofnar nou eenmaal stevig van zich laten horen. Live is altijd nog leuker dan op TV. Dus graag tot in het theater!

Guido Weijers

Guido Weijers (Boxmeer, 1977) is non-conformist en eet vlees noch vis. Iedereen mag geloven wat hij wil en Guido gelooft in Darwin. Guido filosofeert, fotografeert, reist, duikt, schrijft en fietst. Guido vindt het behoud van de aarde belangrijker dan een groeiende economie. In 2000 won Guido de publieksprijs op Nederlands grootste cabaretfestival ‘Cameretten’ en toerde met 6 reguliere theatervoorstellingen door het land. Daarnaast reist Guido de theaters af met zijn Masterclass Geluk!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 20,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.