Datum do 05 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Race-experts Olav Mol en Jack Plooij komen opnieuw naar Schouwburg Hengelo om hun passie met de fans te delen. Een exclusieve kijk achter de schermen van een van de meest populaire sporten van Nederland!In De Race Theatershow: Helden! besteden de mannen veel aandacht aan de Formule 1-helden van toen en nu. Obscure feitjes, grappige anekdotes, de best bewaarde geheimen en alles over de eeuwige en keiharde rivaliteit tussen de teams: je hoort het donderdag 5 oktober in De Race Theatershow met Olav Mol en Jack Plooij. De kenner én de leek kan zijn of haar hart ophalen!

Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij interviewt coureurs en teambazen al ruim 20 jaar. Samen verzorgen ze sinds kort het exclusieve live raceverslag voor Grandprix Radio.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 29,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.