Kinderen

De Vreselijk Vieze Voorstelling (6+)

Terug naar overzicht
Datum zo 03 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Sabrina vraagt zich af hoe het kan dat sommige mensen champignons lékker vinden. Dennie beweert dat mensen aan de andere kant van de wereld kakkerlakken eten. Maar: mogen ze het wel vies vinden als ze het nooit hebben geprobeerd? En kan iets dat vies is, niet tegelijkertijd lekker zijn?Sabrina en Dennie spelen De Vreselijk Vieze Voorstelling: een spannend sprookje over een moedige held die zich dapper door een walgelijke wereld manoeuvreert. Een avontuur vol broccoli, beenhaar, okselzweet en pissebedden. Met wasknijpers op hun neus en schoonmaakmiddel in de aanslag openen ze voorzichtig het script... Maar hoe proper zij ook beginnen, de vraag is of zij zonder remsporen uit deze supersmerige show komen.Tip! Bestel de Jeugdserie 6 - 8 jaar en bezoek vier voorstellingen voor slechts € 32,00!

Onder het Buro is het productiehuis van Buro Bannink dat talentvolle nieuwe makers de eerste stap richting hun eigen jeugdtheatergezelschap biedt. Door middel van coaching en begeleiding krijgen zij de speelruimte om zelf te onderzoeken of ze affiniteit met de doelgroep hebben of de ambitie hebben om door te groeien binnen onze speelse sector.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 11,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.