Muziek

De wereld van Lili en Nadia Boulanger

Terug naar overzicht
Datum zo 09 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De wereld van Lili en Nadia Boulanger

Violiste Merel Vercammen (1988) en pianiste Dina Ivanova (1994) brengen een zeer gevarieerd en uitdagend programma rond het werk van de beroemde Franse zussen Boulanger. Nadia Boulanger (1887-1979) gaf compositielessen aan onder meer Copland, Piazzolla en Glass en wijdde zich later aan het werk van haar veel te vroeg overleden jongere zus Lili.Merel Vercammen heeft haar weg op de internationale podia gevonden en zet de rijke muziekwereld van de zussen Boulanger met overtuiging neer. Ze wordt op piano begeleid door de niet minder vermaarde Dina Ivanova. Op het programma staat werk van Lili Boulanger, Grazyna Bacewicz, Leonard Bernstein, Astor Piazzolla en Nadia Boulanger.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

CJP / Jeugd € 5,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.