Cabaret

De Ziel

Terug naar overzicht
Datum wo 02 nov. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De Ziel

Lebbis wil het met u hebben over ‘De Ziel’... Wat dat ook moge zijn. Volgens Amerikaans onderzoek aan het begin van 20e eeuw zou de menselijke ziel slechts 21,3 gram wegen. Dat gelooft Lebbis niet. Het onderzoek is ook nooit meer herhaald. Dat snapt de komiek dan weer wel. Toch wil hij het in zijn show maar wat graag over de ziel hebben.‘Sta je op een mooie avond naar de sterrenhemel te kijken... Dan weet je ogenblikkelijk: wij doen er niet toe. Of wij er zijn of niet, is irrelevant. En dus rest ons maar eén ding. Doen Alsof. Doen alsof we er toe doen. En dat spelletje noemen we dan ‘leven’. Met die ziel van ons. En het mooie van doen alsof is, dat alles kan. We kunnen het spel helemaal zelf ontwerpen; de regels, de beloning, het begin en het einde. Dus: dàt gaan we bespreken en wel op uiterst humoristische wijze. Want dat bent u van mij gewend en ik heb daar zelf ook lol in. Welkom bij: De Ziel.’

Lebbis (Hans Sibbel) keert terug in de theaters met De Ziel, het derde deel uit zijn trilogie De Bovengrens!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 15,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.