Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

December Koopzondagen (aangepast)

Terug naar overzicht
Datum zo 20 dec. Locatie Binnenstad Hengelo

Openingstijden:

Zondag 12.00 - 17.00 uur

December Koopzondagen

De detailhandel is gesloten. Winkels die gericht zijn op eerste levensbehoeften mogen wel open blijven. Bijvoorbeeld supermarkten, apotheken en tankstations. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Wanneer is het koopzondag in Hengelo? Alle winkels in Hengelo mogen op zondag de deuren openen tussen 6.00 en 22.00 uur. Kijk op de websites van je favoriete winkels of ze op zondag geopend zijn en vanaf welk tijdstip. In de binnenstad van Hengelo is het in ieder geval elke laatste zondag van de maand koopzondag.

In de maand december zijn de winkels een paar zondagen extra geopend! Namelijk 13, 20 & 27 december. De winkels zijn dan open van 12 tot 17 uur.

Winkels

Benieuwd welke winkels je vindt in de binnenstad van Hengelo? Kijk dan in het winkel overzicht op deze website. Daar vind je alle winkels die in de binnenstad van Hengelo gevestigd zijn.

Gratis parkeren op zondag

Op zondag hoef je niet te betalen voor de straatparkeerplaatsen in de binnenstad. Je kan je auto gratis parkeren in het hele gebied waar je normaal gesproken moet betalen. Let op: Voor het parkeren van je auto in de parkeergarages moet je wel betalen! Hiervoor geldt het normale tarief!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.