Theater

Detective Moncler

Terug naar overzicht
Datum do 09 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Detective Moncler

Als detective Moncler alle criminelen eenmaal achter de tralies heeft gezet, wordt ze werkeloos thuis op de bank keihard geconfronteerd met zichzelf: ze blijkt helemaal niemand zonder haar werk. Moncler schiet in een depressie, grijpt naar de fles, vervalt in nihilisme en maakt zich volstrekt onmogelijk voor haar omgeving. Ten einde raad geeft ze zich op voor een experiment waarbij ze wordt ingevroren om pas weer wakker gemaakt te worden als misdaad is teruggekeerd.Als ze wakker wordt is er pas één jaar verstreken. Er blijkt een nieuwe killer on the loose te zijn en zijn laatste slachtoffer is Moncler’s lieve ex-vriend. Overmand door verdriet en schuldgevoel zweert ze hem te wreken. Detective Moncler is een thriller op het toneel. Een echte whodunnit die een spannende plot koppelt aan een zoektocht naar identiteit. Tip! Bestel de Serie Toneelgroep Oostpool voor slechts €78,00.

Toneelgroep Oostpool

Toneelgroep Oostpool, één van de grotere rijksgesubsidieerde toneelgezelschappen van het land, werd in 1953 in Arnhem opgericht als Toneelgroep Theater, later Theater van het Oosten, sinds 2001 Toneelgroep Oostpool. Bij het gezelschap werken zo’n 27 mensen in vaste dienst en jaarlijks vouwen zo’n 200 freelancers zich daar omheen. Het gezelschap zag de afgelopen jaren de bezoekersaantallen flink groeien. Van zo’n 50.000 bezoekers per jaar in 2015 tot ruim 70.000 bezoekers in 2019.Oostpool ontwikkelde de afgelopen jaren met het motto ‘Hoe nu mens te zijn?’ een versterkte eigen signatuur in het Nederlandse theaterlandschap. De artistieke koers gericht op het delen van persoonlijke verhalen in een voortdurende ontmoeting met het publiek rondom thema’s die nu raken, leverde recent successen op als People, Places & Things, Laura H en Girls and Boys

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.