Datum vr 29 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Annick Boer (1971) is bij het grote publiek bekend van haar vele typetjes in ‘Kopspijkers’, ‘Kanniewaarzijn’ en ‘de TV-Kantine'.Volgens de Volkskrant smaakte haar eerste cabaretvoorstelling naar meer en dat vond Annick zelf ook. Deze tweede voorstelling is geheel van eigen hand met wederom live muziek van Jean Louis van Dam. Over haar vorige voorstelling, Dat is goed gelukt, werd gezegd: ‘Annick kan van een alledaags verhaal magisch theater maken’.Dat gaat ze ook nu weer doen. Komische conferences vol zelfspot en prachtige liedjes staan garant voor een heerlijke avond cabaret! Haar eerste voorstelling was goed, maar Deze is nog beter!

Boer studeerde in 1994 af aan de Kleinkunstacadamie in Amsterdam. Ze toert langs de theaters met haar eigen cabaretvoorstelling, maar speelt ook in toneelstukken en musicals en is op tv te zien.Naast haar eigen cabaretvoorstelling speelt ze in het toneelstuk Familiespel met Jacqueline Blom, Mark Rietman en Bas Hoeflaak. Vanaf haar 22ste speelde ze in diverse toneelstukken, zoals De Sunshine Boys (waarvoor ze de Pisuisse-prijs kreeg). Ze speelde in musicals als Titanic, Dolfje Weerwolfje, Doe Maar!, Nonsens, Blood Brothers, Little shop of Horrors en Rembrandt. Boer speelde de hoofdrol van zuster Klivia in de remake van de musical Ja zuster, nee zuster (2009–2010).Voor haar rol als Ria, de moeder van Alice (actrice Dorien Haan), in de musical Doe Maar! kreeg ze in 2007 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke bijrol in een kleine musical. Eerder werd ze genomineerd voor een Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical voor haar rol in Dolfje Weerwolfje.Op televisie was ze te zien in onder andere Grijpstra & De Gier, Baantjer, De Bifi's (onderscheiden met een Gouden Beeld), Toscane, Meiden van De Wit, Het Klokhuis en Boks. Daarnaast sprak ze nog diverse stemmen in voor tekenfilms, zoals die van de vis Dory in zowel Finding Nemo als in het vervolg Finding Dory.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.