Kinderen

Dido en Aïsha (12+)

Terug naar overzicht
Datum do 02 feb. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo
Sinds hun ontmoeting in 2007 op de Toneelacademie Maastricht vormen Rosa Peters en Freek den Hartogh een makersduo. Ze bedenken en schrijven de toneelstukken samen, Freek maakt de muziek en Rosa regisseert. Als inspiratiebron gebruiken zij verhalen en mythes van over de hele wereld en die bewerken ze tot muziektheater voor de hele familie.RAAF maakt dus mythisch muziektheater. RAAF vertrekt altijd vanuit het oude verhaal, waarin universele thema’s aan de orde komen en nemen daarmee het heden onder de loep. Kennisnemen van de literaire geschiedenis en de zoektocht naar de verbinding met het heden helpt ons om onszelf en elkaar te leren begrijpen.
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

CJP / Jeugd € 8,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.