Cabaret

Dit is het nou

Terug naar overzicht
Datum do 29 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Dit is het nou

Net als iedereen heeft Janneke misschien niet lang meer te leven. Ze wil geen kind, geen broodfonds en geen huis dat haar persoonlijkheid weerspiegelt (liever niet zelfs). Maar wat dan wel? Hoe stel je doelen als je een weekendje Veluwe precies even leuk vindt als een maand Curaçao? In Dit is het nou observeert Janneke er weer op los. Ze hoeft maar om zich heen of in de spiegel te kijken, en de absurditeit van de worstelende mens dient zich alweer aan. Janneke beschrijft wat ze ziet, legt de onlogica daarvan bloot en fileert wat gefileerd dient te worden. En dat allemaal in Janneke-stijl: zwartgallig, herkenbaar en doorspekt met onderkoelde humor.

Wie is Janneke?

Janneke studeerde af als filosoof en werd daarna lid van het prestigieuze stand-up comedycollectief Comedytrain. In 2017 won ze zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten. In oktober 2019 ging ze in première met haar eerste avondvullende cabaretprogramma Zonder zin kan het ook. In datzelfde jaar verscheen Pogingen tot zomer bij Nijgh & van Ditmar, een boek met daarin 573 grijsgallige observaties, grotendeels gebaseerd op haar blog. Janneke door het land met haar tweede cabaretvoorstelling Dit is het nou. Ze werd door de Volkskrant uitgeroepen tot een van dé comedytalenten van 2019.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 15,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.