Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

DiVCult op de Vijver

Terug naar overzicht
Datum t/m wo 30 sep. Locatie Prins Bernard Plantsoen
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

DiVCult op de Vijver

Op de vlonders in de vijver van het Prins Bernhardplantsoen te Hengelo is vanaf 27 juni t/m 30 september werk te zien van 16 beeldend kunstenaars. Barsoum Barsouma, Grietje Bouman, Pier van Dijk, Hettie Franken, SaÏda Goriya, Lynne Greenaway, Viktoria Gudnadóttir, Kimon Kirligitsis, Daniela Klooster, Bas van der Linde, Ricardo Liong-A-Kong, Árpád Szombathelyi, Artur Sztejn, Susanne Maria Wolf, Metin Yirtici en Derya Zenginoğlu.

Stichting DiVCult

Stichting DiVCult wil ertoe bijdragen dat de culturele en creatieve sector de brede diversiteit van de Nederlandse samenleving representeert. We willen de Code Diversiteit & Inclusie actief toepassen als vast criterium voor ons denken en handelen. Dit mag zeker niet ten koste gaan van de artistieke kwaliteit. De artistieke en inhoudelijke kwaliteit staat voorop. Gezien de diversiteit van onze samenleving gaat kwaliteit altijd samen met verscheidenheid.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

divcult.nl
info@divcult.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.