Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Dolf Jansen - Oudejaarsconference (wordt verplaatst)

Terug naar overzicht
Datum wo 21 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Dolf Jansen - Oudejaarsconference (wordt verplaatst)

Deze voorstelling is vanwege de nieuwe coronamaatregelen verplaatst. Bezoekers met kaarten worden hier persoonlijk over geïnformeerd.

Het idee is simpel in al zijn eenvoud: in ongeveer 90 minuten via een storm aan grappen, flarden poëzie en improvisatie een niet-te-weerleggen beeld geven van 2020, en waarom ALLES toch ALTIJD de schuld van DE ANDER is. Of lijkt. Nee, dit gaat niet over uw relatie, dit gaat over de grote wereld.

Oudejaarsconference

Een jaar dat begon met stormen, bosbranden, een wereldwijd virus én het verdwijnen van de dagelijkse ‘aan tafel!’ van DWDD... Hoe ga je daar in naam van een God naar keuze nog een fijne vrolijke voorstelling van fabrieken?

Voor Dolf Jansen is dat een retorische vraag. Al is het maar omdat het in 2020 de 31e keer is dat hij zich waagt aan de Oudejaars. De Oudejaars 2020, volgens RIVM en het Mesdag Zuivelfonds de grappigste voorstelling van het hele jaar.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.