Theater

Door de bank genomen: tien jaar later

Terug naar overzicht
Datum wo 22 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

In 2014 verrasten De Verleiders vriend en vijand met een ongekend scherpe en doeltreffende aanval op het geldstelsel en de banken. Verbijsterde bezoekers, uitverkochte zalen en zelfs kamervragen. Er was een steen in de vijver gegooid. Maar is er iets veranderd? Jazeker.Het is erger én duurder geworden. Wonen is niet meer van één inkomen te betalen. Energie onbetaalbaar. Spaargeld verdampt en de inflatie is torenhoog. Dus de monetaire overheden hebben een plan. Een nieuw geldstelsel dat uw leven en burgerschap finaal zal veranderen: Central Bank Digital Currency. Waarmee de overheid al uw bestedingen op afstand kan monitoren en oormerken. Door de bank genomen: Tien jaar later geeft een kritische blik op deze verbijsterende ontwikkelingen in een absurde rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Je lacht je gek.

De Verleiders brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfslven en onze financiële hygiëne met de diepgang van toneel en de urgentie en de snelheid van cabaret.Met: Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Adam Kissequel en Linde van den Heuvel.Script: George van HoutsRegie: Leopold Witte

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 34,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.