Theater

Dubbel

Terug naar overzicht
Datum za 05 nov. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Dubbel

Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke Schouten zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met onze vrijheden en verworvenheden is het leven meestal mooi en is het voor de meeste mensen prima uit te houden... maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber in gaan zien. Voelt best dubbel, toch?Voor Tineke is deze dubbelheid al bijna 40 jaar een grote bron van inspiratie.Voor deze jubileumshow -de 25ste theaterproductie!- kan Tineke niet wachten om jullie weer hartelijk te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke tekortkomingen. En natuurlijk ontbreken de mooie gevoelige liedjes niet. En beloofd: ook Bep Lachebek komt nog heel even voorbij. Beppie, van buiten en van binnen een brok tragiek. Beppie neemt nog een dubbele wodka, lacht te luidruchtig en ligt ongegeneerd dubbel, dubbel met een dubbele L. Tijd voor een feestje, hoe moeilijk kan dat zijn? Vanavond is het leven mooi!

Tineke Schouten

Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret. In bijna 40 jaar maakte ze meer dan 23 theatershows, ontwikkelde zij ontelbare typetjes, sketches, tv-shows en maakte ze prachtige liedjes waarmee ze door de jaren heen een enorme schare aan trouwe fans opbouwde.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 27,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.