Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Een avond met Frènk van der Linden

Terug naar overzicht
Datum wo 02 jun. Locatie Boekhandel Broekhuis
Wemenstraat 45
7551 EW

Een avond met Frènk van der Linden

De Boekenweek 2021 komt langzaam in zicht. Dit jaar vindt deze plaats van zaterdag 29 mei tot en met zondag 6 juni. Het thema dit jaar is Tweestrijd.

De volle aandacht van Boekhandel Broekhuis gaat daarom uit naar een zestal mooie literaire evenementen die Broekhuis voor de Boekenweek heeft georganiseerd. In Hengelo wordt Frènk van der Linden geïnterviewd door Marjon Kok.

Frènk van der Linden

Meester-interviewer Frènk van der Linden schreef een openhartig boek over zijn ouders: en altijd maar verlangen.

In deze kroniek van een huwelijk blikt Frénk van der Linden door middel van brieven aan zijn ouders terug op zijn eigen kinderjaren en de onderlinge relaties binnen het gezin. Het resultaat is een open, eerlijk en herkenbaar portret van een ouder-kindrelatie.

En altijd maar verlangen is een verzameling scènes uit een onmogelijk huwelijk, even innig als indringend beschreven in brieven van een zoon aan zijn overleden vader en moeder. Na een bittere scheiding wisselden zij veertig jaar lang geen woord meer met elkaar. Onderhuids leefde het verlangen voort, tot de dood aan toe.

Toegangsbewijs

Het aantal toegangsbewijzen is beperkt, de aanschaf van de toegangsbewijzen vindt alleen online plaats via Eventbrite

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€7,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.