Muziek

Een initiatief van Magda Nij Bijvank

Terug naar overzicht
Datum zo 19 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Dagboek van een Dorpskoor, een muziektheaterproductie over de teloorgang en wederopbouw van een dorpskoor. Intiem, geestig en ontroerend. Drie kerken in Twente en Salland worden een weekend lang omgetoverd tot een sfeervol podium voor een onvergetelijke theatrale belevenis in de donkere dagen voor kerst.Dagboek van een Dorpskoor wordt gespeeld door professionele acteurs, een ensemble van regionale amateurspelers en -zangers, professionele muzikanten én de lokale harmonie. Een ode aan het culturele verenigingsleven. Over je vrij voelen én je thuis voelen.Deze locatietheatervoorstelling vindt plaats in de St. Sebastianus kerk in Haarle.

Dagboek van een Dorpskoor is een initiatief en idee van theatermaker/actrice Magda Nij Bijvank. Zij maakt producties met een flinke dosis human interest: ze geeft een podium aan bijzondere verhalen van "gewone mensen". Magda: "Het podium als drager van verhalen. Over hoe we ons door het leven akkeren. Soms bloedserieus, dan weer lichtvoetig, met de nodige relativering en spot. Het zijn muzikale theaterproducties met impact. Zo maakte ik "Geen Moederdag", "Dienst voor ongelovigen", "Held voor één dag" "Tv TrOost" en "Geen Valentijnsdag". Samen met professionele podiumkunstenaars én met (ervaring) deskundigen krijgen de verhalen een bedding en worden naar een hoger plan getild. Ik werk graag samen met allerhande (culturele) organisaties en partners."Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door:Leader Zuidwest TwenteGemeente HellendoornGemeente EnschedeGemeente Hof van TwenteProvincie OverijsselWooncorporatie ReggewoonFransen FondsVSB Fonds

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 25,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.