Datum vr 23 dec. Locatie Stadhuishal
Burgemeester Jansenplein 1
7551 EC Hengelo

Een muzikaal kerstfeest

Op vrijdag 23 December zal de Stadhuishal in Hengelo en kerstsferen zijn gehuld en Maarten Peters neemt u mee naar een bijzonder avond, een grote Kerstshow samen met het orkest van Concordia. Het wordt een familieshow, waarin plaats zal zijn voor alles wat Kerst zo mooi en zo warm maakt. We beleven de tradities, luisteren naar het verhaal van Scrooge en we nemen u mee naar de nachtmis en een kerstbingo. De Kerstgedachte, de romantiek en Kerstfilm en -musical; alles komt voorbij. Het orkest van Concordia verzorgt de muzikale omlijsting onder leiding van dirigent Lute Hoekstra.

Maarten Peters

Het orkest van Muziekvereniging Concordia verzorgt een muzikaal Kerstfeest met Maarten Peters in de hoofdrol. Maarten is een ervaren singer-songwriter die fraaie muziek schrijft voor zichzelf en voor grote artiesten als Willeke Alberti, Rob de Nijs, Syb van der Ploeg, Liesbeth List en Margriet Eshuis. Hij speelde enkele jaren bij de Frank Boeijen Groep. Maarten is een erg goede verteller en dat komt deze avond goed van pas! Neem vrijdag 23 december plaats in uw warme stoel en geniet van deze bijzondere avond.

Vrijdag 23 december 20:00 uur
Stadhuishal Hengelo
Koop hier uw kaarten
of aan de zaal voor aanvang van het concert.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

10 euro (jeugd gratis)
te bestellen via onze website of voor aanvang aan de zaal

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.