Datum vr 16 sep. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

19.00 - 19.30 uur
20.00 - 20.30 uur

Een reis naar de mens

Een reis naar de mens is een zintuiglijke, interactieve theatrale ervaring waarbij de bezoekers uitgenodigd worden vanuit de ruimte af te reizen naar de aarde en te herontdekken wat menszijn in essentie inhoudt. Een reis naar de mens is een installatie in vier ruimtes. De bezoeker zweeft als astronaut door het heelal. Dat biedt een totaal andere kijk op de wereld. Dan wordt in volle vaart de landing ingezet. Met een voice over als gids is het tijd om deze wereld te verkennen: horend, kijkend, ruikend, voelend en proevend...De meest wonderlijke theater ervaring van dit seizoen! Let op: er kan slechts een beperkt aantal kaarten worden verkocht. Ook toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar, onder begeleiding van een volwassene.

Sjoeke-Marije Wallenda

Sjoeke-Marije Wallenda is de artistiek leider van Theatergezelschap Maria Guerrera. Sjoeke-Marije Wallendal is theatermaker. Na haar studie Theaterdocent (2016 ArtEZ Zwolle) behaalde ze in 2015 haar master regie aan het RITCS in Brussel en gelijktijdig een postgraduaat zintuiglijk theater bij Teatro de los Sentidos in Barcelona. Haar voorstellingen zijn vaak immersieve belevingen op bijzondere locaties, die alle zintuigen aanspreken en waarin de bezoeker deelnemer wordt. Een reis naar de mens is de eerste voorstelling die ze met dit gezelschap maakt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 15,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.