Eerlijk is Eerlijk als het ware (6+)

Terug naar overzicht
Datum zo 29 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Het beroemde dievenduo Bonnie en Klaus is eindelijk gevangen!Waar ze eerst uitblonken in stelen, liegen en alles voor zichzelf houden, moeten ze nu opeens alles delen in hun cel: het bed, de stoel, de wc. Hoewel ze nooit hebben geleerd om eerlijk te zijn, moeten ze het nu proberen: anders komen ze nooit meer vrij!Deze gevangenis is een emotionele en grappige rollercoaster voor de dieven die zoeken naar wie ze (willen) zijn. Kiezen ze voor elkaar of zichzelf? Wie is er te vertrouwen? En wie liegt er het eerlijkst? Of toch maar niet?!Tip! Bestel de Jeugdserie 6 - 8 jaar en bezoek vier voorstellingen voor slechts € 32,00!

In de filosofische misdaadkomedie Eerlijk is Eerlijk als het ware creëren theatermakers Marianne Kuijper en Job Raaijmakers met thematiek uit Antigone (Sofokles) een nieuw verhaal voor 6+: streven naar eerlijkheid in een wereld waar het een kwestie van perspectief is; de ‘ware’ eerlijkheid bestaat niet.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 11,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.