Cabaret

Effe niet met je mening

Terug naar overzicht
Datum wo 20 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

U vraagt zich waarschijnlijk af waar deze voorstelling over gaat? Goede vraag! Kunnen we niets over zeggen. What happens tussen de vier muren van de schouwburg stays tussen de vier muren van de schouwburg. Maar Anne belooft u: het wordt een extreem genuanceerde avond. Althans, dat is de bedoeling...Tip! Bestel de serie Jong Cabaret en bezoek 4 cabaretiers voor maar € 45,00!

Neut studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Won in 2014 de juryprijs van het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen en in 2015 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. Daarna maakte ze twee soloprogramma’s: Weg en Kijk haar gaan. Voor de laatste werd ze genomineerd voor ‘Neerlands Hoop’ – de prijs voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.